Että sellainen jumppatreeni...


Ajattelin jakaa lyhyesti yhden mun elämäni hauskimmista hetkistä,joka tapahtui tälläviikolla ja mua kieltämättä huvittaa se vieläkin. Mun piti jumppailla sellanen lyhyempi täsmä treeni pakaroille,mutta toisin kävi.

Yllätyin positiivisesti silloin,kun ekaa kertaa booty kuminauhan kanssa jumppailin/treenailin ja se kipeytti reisien lisäksi myös pakaratkin! Ei mikään turha ostos,ajattelin.
Tämähän oli suht lyhytkestoinen elämys,koska kolmannen kerran jälkeen ei se 60minuutin ohjelmani tuntunutkaan enään samallatavalla.
Tiesin,että  sitä jumppaa/treeniä pitää sit vaan tarvittaessa hieman muutella,kun lihasmuisti se vaan tottuu siihen samaan kaavaan.

Lueskelin taas vinkkejä ja löysin ohimennen vallan asiallisen jutun siitä,kuinka  välillä kannattaa jumpan/treenin kestoakin vaihdella ja ihan riittää välillä vallan lyhyempikin suoritus.
Sitten eksyin juttuun,jossa kerrottiin pakaroiden treenaamisesta...Pakaroitahan pitäisi erikseen aktivoida ja herätellä ennen treeniä ja siinä oikein painotettiin sitä,että treenin aikana "pidä ajatuksesi vain pakaroissasi", "kuvittele,että ei ole mitään muita lihaksia kuin vaan ne pakarasi", "mieti vain pakaroitasi" jne.

Noh, minäpä testasin sitten lyhyempää täsmäohjelmaa ja tein työtä käskettyä,kun ajattelin herätellä vain ja ainoastaan laiskoja,uinuvia tai tässä tapauksessa jo kuolleita pakaroitani. Keskityin siis vain pelkästään niiden olemassaoloon joka liikkeessä ja niiden välissäkin.

Kyllä meinaan jännitti,että mitähän seuraava päivä tuo tullessaan ja toihan se...Päivän naurut!
Eipähän meinaan ollut mikään muu paikka kipeenä,kuin...POHKEET! =D =D


Enpähän ole meinaan vielä pohkeitani saanut juurikaan kipeytettyä tänä aikana aiemmissa jumpissani/treeneissäni,mutta sitten kun oikein keskityin pakaroihini niin löysinkin pohkeeni.

Että mikä niinkus meni vikaan? =D

No joo,aina ei voi onnistua,mutta tästä jatketaan ja ehkä mä pysyttelen siinä vanhassa systeemissäni ja soveltelen sitä jotenkin vaan,sekä vaihdan kuminauhankin vähän vahvempaan.








Kommentit

Suositut tekstit