Lokakuun onnistuneet ostokset

 

Viime viikonloppuna tuli käytyä shoppailemassa ja ajattelin hieman tässä kertoa joistain onnistuneista ostoksistani,sekä muuten vaan taas höpötellä niitä näitä.

Yleensä hoidan vaate ostokseni kätevästi verkkokauppojen kautta,mutta joskus on mukavaa vaihtelua päästä ihan paikan päälle liikkeisiinkin tutkailemaan,näkemään ja kokemaan. Paikan päällä pystyy kuitenkin jo heti arvioida vaatekappaleen,sekä lisäksi on se sovitus mahdollisuuskin,jolla voi välttää epäonnistuneet ostokset. En ole mikään himo shoppailija,vaikka tykkään mielelläni tehdä ostoksia jos siihen mahdollisuus on. Onhan se mukavaa,sekä piristävääkin saada hankittua jotakin uutta ja mieluisaa. 

Suosikki verkkokauppojani on Zalando,House Of Brandon,HerSecret & H&M. Lisäksi myös mm. Only,Vero Moda,Lindex,Gina Tricot ja Ellos ja ovat listalla. Satunnaisesti eksyilen toki myös muihinkin verkkokauppoihin,riippuen siitä,että mitä olen hakemassa. Meitin tuppukylässä ei ole varsinaisia vaateliikkeitä,joten välillä tulee tehtyä löytöjä ihan vaan paikallisen Löytötexin valikoimastakin. Harvoin tulee käytyä isommissa kaupungeissa shoppaamis tarkoituksessa,joten se on mukavaa vaihtelua sillon jos joskus tulee käytyä.

 


 

Viime viikonlopun shoppailu reissulla tuli kierreltyä useita liikkeitä ja useampaan kertaankin,kun piti lopulta saada aikaakin kulutettua ennen bussille kiiruhtamista. Shoppailu päivän positiivinen yllättäjä oli Bik Bok. Se oli itselleni aivan uusi vaateliike,jossa en ole koskaan aikaisemmin käynyt. Sieltä löytyikin kaikkea mieluisaa,mutta siinä vaiheessa alkoikin olemaan jo senverran kiirus bussillepäin,etten enään kerennyt alkaa vaatteita sovittelemaan,joten ne lähti mukaan sovittamatta. Lähinnä housut mua jännitti,että mikähän tyrmäys kotosalla odottaa,kun ne yritän pukea päälleni.

HOUSUT löysin siis Bik Bokista ja otin pienen riskin,kun ostin sovittamatta ne. Olen yhä edelleen kertyneiden kilojeni vankina ja vatsa on erinäisistä syistä aina enempi tai vähempi turvoksissa,etten ole enään varma,että mihin kokoon mahdunkaan,mutta onnekseni housut kuitenkin meni edes kiinni.Tykästyin housuihin,koska ne on  mustat,siistin näköiset,korkeampi vyötäröiset housut,joissa on väljähköt,prässätyt lahkeet,sekä pieni nappi ja hakas kiinnitys. Aikas lähellä siis housujeni vaatimus kriteerejä.Eivätpä ole kuitenkaan mitkään arki housut,mutta siistimpään pukeutumiseen ihan hyvät.

TOPPI löytyi myös Bik Bokista. Tämä satiini toppi,kun suorastaan iski näkökenttääni niin tuumasin heti,että "Ton mä haluan!". Kangastahan siinä ei paljoakaan ole,mutta on kivan mallinen ja esimerkiksi korkeavyötäröisten housujen kanssa vallan näppärä ja nätti. Valitsin ruskean värisen,joka omaan silmään näyttää hieman ehkäpä terran sävyiseltä. Oikein kiva piriste vapaa-illan asuun. 

VYÖ tuli bongattua myös Bik Bokista. Olen aina pitänyt tietynlaisista vöistä,joissa on myös jonkinlaista katjua tai muuta kilkutinta. Myös pelkät ketjuvyöt on hienoja. Mä jotenkin mielessäni ajattelin,että tämä vyö vois sopia housujen ja satiini topin lisukkeeksi,joten se sitten päätyi ostosten joukkoon.


NEULETAKKI löydön tein .OBJECT liikkeestä. Kävipä niin,että ensimmäisellä kerralla katselin neuletta,mutta jätin ostamatta,kun en oikein osannut päättää väriä ja halusin katsastella josko löytyis jotakin muutakin. Tämä ohuehko,pehmoisen tuntuinen neule jäi kuitenkin mieleen pyörimään ja tietysti olin unohtanut jo,että missä liikkeessä sitä katselinkaan. Onneksi löysin liikkeeseen uudestaan ja sain ostettua tämän pois. Tykästyin neuleen kietaisumalliin,solki kiinnitykseen,sekä väriin. Lisäksi neuletakki sopii niin legginsien kuin ihan pitkien housujenkin kanssa pidettäväksi.




ALUSVAATTEISTA punaiset alushousut bongasin H&M liikkeestä. Joulu alkaa lähestyä ja mikäpä onkaan ajankohtaisempi väri kuin punainen. Leopardit bongasin Lindexiltä,kuin myös sukkahousutkin. Mulla löytyy yhä vielä jossakin määrin kiinostusta leopardikuosiin ja uskon,ettei se ihan heti ole muuttumassa. Onnistuin ostamaan riittävän isoa kokoakin,etteivät paikat tursuile ja pursuile. Se on joskus meinaan hankala arvioida sopivaa kokoa,koska aina se ilmoitettu kokokaan ei kerro koko todellisuutta.




 

T-PAITA ,jota olen pidempään jo ihastellut,mutten ole raaskinut ostaa tai sitten on koot olleet loppu. Superdry liikkeestä tämä tuli viimein hankittua. Pidän tuosta harmaasta sävystä,sekä glitter kirjailusta,joka tuo vähän blingblingiä arki päivään.




Tässä oli lokakuun onnistuneita ostoksia. Kiitos,kun poikkesit!


Kommentit

Suositut tekstit