Halloweeniton viikonloppu

Viikonloppuna vietettiin monin paikoin Halloweenia,mutta mä skippasin tänäkin vuonna nämä kekkerit. Joskus olisi ihan hauska kyllä viettää Halloweenia,valmistella jotakin kauhistuttavaa purtavaa ja pukeutua teeman mukaisesti,mutta yleensä ajatus kaatuu siihen,ettei ole rahaa,eikä myöskään seuraakaan. En tiedä ketään tuttavapiiristäni,joka olisi koskaan Halloweenia viettänyt,ei ainakaan näin äkkiseltään tule mieleeni ketään. 

Jotain teemaan sopivaa meiltä löytyy edes kuitenkin,kun muutama vuosi sitten hankin mm.pienen kurpitsan näköisen kynttilälyhdyn ja pussillisen hämähäkkejä =) Meille ei kannata paljon koristeita hankkia,kun meidän kissa osaa löytää kaikille esineille oman käyttötarkoituksen leikeissään. Kynttilöitäkään ei uskalla poltella kuin vain harvakseltaan jos olen vieressä pitämässä vahtia. Tokihan on LED-kynttilöitä,joita voi vaihtoehtoisesti käyttää,mutta eihän ne nyt ihan samanlaista tunnelmaa luo kuitenkaan,kuin aidot ja oikeat kynttilät.

 

Viikonloppu meni taas nopeasti ja uusi viikko on alkanut. Tänään on ensimmäinen päivä marraskuuta ja täytyypä jälleen kerran vaan todeta,että aika se vaan rientää. Viikonloppuna ei mitään normaalista paljoakaan poikkeavaa tai  ihmeellistä tapahtumaa ollut,mutta voisin silti lyhyesti vähän jotakin muistelmaa viikonlopulta kirjoitella.

Perjantaina töiden jälkeen lähdin käymään kaupoilla. Kotiin palatessa kävin suihkussa,söin ja valmistauduin lähtemään iltaa istumaan pienellä tutulla porukallamme. Illalla tuli televisioruudun tarjoamana Tappara-Ilves ottelu,joka pelattiin viimeistä kertaa Tampereen Hakametsän jäähallissa. Ilta vierähti nopeasti ja kotiin tuli palattua viiden jälkeen lauantaiaamuna,joten siinä tuli vuorokausi valvottua samoilla silmillä.

Lauantaina tuli heräiltyä aamupäivästä,joten mitään kovin pitkiä unia ei tullut nukuttua. Päivä kului pitkälti läppärin ja puhelimen seurassa. Iltapäivällä kävin kaupasta hakemassa illaksi herkkuja ja samalla sain vähän liikuntaa ja raitista ulkoilmaa. Illalla pesin koneellisen pyykkiä ja katseltiin Netflixistä elokuvaa. Tällä kertaa valittiin elokuvaksi (No One Gets Out Alive),joka ei ollut mielestäni mikään suosittelun arvoinen,mutta ihan katsottava kuitenkin. Olen tullut siihen tulokseen,että kaikki katsomani kauhuelokuvat ovat jotenkin samaa luokkaa,eikä yksikään ole erottunut oikein joukosta. Siksipä ollaankin katseltu aikas paljon erilaisia sotaelokuvia,jotka ovat olleet paljon parempia. En tiedä mistä johtuu,että sotaelokuvat ovat aina jollakin tapaa kiinnostaneet mua ehkä jopa eniten. 

Eilen sunnuntaina tuli nukuttua taas aamupäivän puolelle. Lenkille päästiin lähtemään kuitenkin hyvissä ajoin,että päivän aikana jäi hyvin aikaa pestä koneellinen pyykkiä ja tehdä vähän enempi kotihommiakin. Lenkillä tuli bongattua pajunkissoja ja vielä vähän viimeisiä kasvejakin,jotka yrittävät vielä nuukahtaneinakin tuoda jotakin väriä luonnon harmauteen. 


 

Viikonloppuna tuli räpsästyä jo melko perinteinen viikonloppuselfiekin. Mustavalkoisemmalla teemalla mennään taas ja Halloweenin kunniaksi minihattukin pääsi kuvaan...tai ainakin osittain.



Nyt on aika suunnata petiä kohti unta yrittämään. Hyvää yötä ja kiitos,kun poikkesit =)


                                                                              Katja



Kommentit

Suositut tekstit