Viikonloppu juttuja

Uusi viikko on startannut  ja voisin palata vähän taaksepäin kertomaan viikonloppu kuulumisia. Viikonloppu meni rauhakseltaan melkeinpäs kotosalla vaan oleillen ja perinteisesti kotihommia tehden,mutta tuli sitä vähän muutakin tehtyä.

Perjantaina töiden jälkeen tuli käytyä lenkillä ja tehtyä kauppa reissu. Illalla katseltiin sitten Netflixistä elokuvaa ja herkuteltiin. Elokuva oli aikas huono,mutta tulipahan nähtyä. Ei ollut mun valintani. Joku tositapahtumiin perustuva se oli,mutta ei mun tyylinen elokuva elämys kuitenkaan. Viimeaikoina on tullut katseltua melkeinpäs vaan huonoja elokuvia ja tuntuu,ettei sieltä valikoimasta mitään hyvää taida löytyäkkään.

Lauantaina käytiin viimeinkin vähän katsastamassa uudistettua ja laajennettua frisbeegolf rataa,joka vaikutti jokseenkin äkkiseltään epäselkeeltä. Enpä tiedä vaikka se olisi yhä vielä jossakinmäärin keskeneräinenkin. Hämäräkin alkoi tulla,joten ei ollut ehkä paras aika mennä sinne metsikköön viskomaan. Täytynee seuraavalla kerralla mennä hyvissä ajoin ja jos vaikka etsiskelisi jonkin kartan,että sais jonkinlaisen ennakko kuvan siitä,että missä se uusi reitti nykyään kulkee. Olen todella huono viskomaan frisbeetä,joka johtuu varmaan mun ääretömän huonoista käsivoimistani,väärästä heittotaktiikasta,sekä niskavaivoistani. Tokihan niillä  halpis kiekoillakin voi olla osuutta asiaan. Siitä huolimatta se on ihan mukavaa puuhaa ja eipähän tartte kovin kaukaa lepikoista sitä kiekkoa etsiskellä,kun ei se kerta pitkälle lennäkkään =D Poika tykkäs hyödyntää ajan ennemmin leikkimällä omia leikkejään ja rutisemalla,kun jostain kumman syystä nälkä yllätti,vaikka ennen lähtöä syötiin perunamuusia ja lihapullia ja jalkoihinkin kuulemma sattui...ne perinteiset lasten selitykset siis tahdittivat loppu ajasta,heh. Kauppa reissulle ei kuulemma olisi enään jaksanut lähteä kävelemään,mutta vaihtoehtojahan ei ollut jos mainas herkkusia saada ja hyvin sit kuiteskin sen reissun jaksoi. Meillä ei ole taloudessa sellaista neli renkaista kulkuneuvoa,jolla pääsis vaivattomasti hurauttelemaan paikasta toiseen,joten apostolinkyydillä on pärjättävä. Kauppa reisuun jälkeen paistelin hieman pojille torttusia. Se on se aika vuodesta,kun ensimmäisiä joulutorttusia tulee paisteltua. Eipä ole muutes enään pitkä aika jouluunkaan ja vuosikin kerkiää vaihtumaan ennekun sitä huomaakaan. Kerettiin siinä katsella vielä Netflixistä nuorimmaisen kanssa elokuva  (Näin koulutat lohikäärmeesi 3),ennekun piti alkaa pikkuhiljaa ilta touhujen pariin.

Eilinen sunnuntai päivä tuli pyhitettyä jokapäiväisten pakollisten kotihommien lisäksi taas lenkkeilylle,kauppareissulle ja vähän omille jutuille. Tuli mm. surffailtua verkkokaupoissa katsastelemassa josko löytyisi jotakin kivaa piristystä ja ainahan sieltä jotakin löytyy. Niistä ehkä lisää myöhemmässä vaiheessa.

Tällaista piti viikonloppu sisällään tällä kertaa ja seuraavaa odotellessa. Nyt on kuitenkin vielä muutama arkipäivä edessä.




                                                                     Kiitos,kun kävit! =)














Kommentit

Suositut tekstit