Marraskuu&viikonloppu juttuja


Marraskuun ensimmäinen vaihtui toiseen ja pimenevät illat ovat saapuneet. Syksyinen väriloiste on ohitse ja luonto on vaihtanut jo melkeinpäs kokonaan talvi asuunsa. Vielä on kuitenkin viimeinen syksy kuukausi jäljellä ennekun siirrytään talveen. Kyllä sitä jo lumen tuloa odottelee ja toive lumisesta pakkas talvesta on ajatuksissa. Pimenevissä illoissa on jotenkin aina se oma mukava tunnelmansa ja itse pidän tästä synkästä vaihtelusta,vaikka tokihan sadekelit osaltaan latistaa tunnelmaa ja välillä jo valmiiksi olemassa olevat synkät tai muuten vaan ikävät ajatukset saattaa voimistua,kun onhan syksy omalla tavallaan haikeaakin aikaa,vaikka niitä hyviäkin puolia on. Lauantaina oli pyhäinpäivä ja hautausmaa loisteli taas niin kauniina kynttilöineen. Tunnelma siellä on aina niin kaunis,rauhaisa ja haikea. Se on myös kaunis näky,kun lenkillä iltaisin voi bongailla jo erilaisia jouluvalaistuksia,jotka tuovat tunnelmallista valoaan tähän pimeään loppu syksyn aikaan. Vielä ei ole itse tullut laiteltua mitään valaistuksia,mutta pikkuhiljaa.

Tänään lenkillä kävi hieman ikävähkö vasta tuuli ja yksi huono puoli syksyisin ja talvisin onkin se,että iholle kelien viileneminen on eräänlainen rasite. Mä inhoan sitä,kun viilenevä ilma saa kaikki juonteet ja rypyt naamasta kaivettua oikein esille,sekä lisäksi jokaisesta finnistä jääneen arven ja tummentuman! Joka paikasta iho kuivuu entisestään ja sitten tulee kuivanäppysiä,kutinaa ja vaikka ja mitä muuta mitä vastaan sitä yrittää taistella rasvojen ja voiteitten kera. Ei syksyssä ja talvessa kovin montaakaan huonoa puolta ole,mutta ne on tietysti niitä näkyviä ja epämukavia jos jotakin on. Onneksi on edes pimenevät illat ja sitä saa ihan rauhassa olla ja kulkea hyväksi tuntemassaan valaistuksessa edes osan ajastaan =D No joo,eipäs nyt lähdetä tälle linjalle tämän enempää.

Ostin muutes tänään kauppa reissulla pääpannan,kun satuin bongaamaan ihan paikallisesta Löytötexistä leveämmän ja muhkemman mallisen tekeleen. Todella kiva löytö verrattuna niihin perus kapeampiin soiroihin.Tulipa lenkillä nappastua ohimennen selfie,jonka lykkään johonkin väliin.

Viikonloppu meni tuttuun tapaan nopeasti. Perjantai-iltana tuli heitettyä vähän vapaalle ja istuttua iltaa tutulla porukalla. Eilinen menikin sitten herkkuja mässäillessä,Netflixistä elokuvaa katsellessa ja ihan vaan rauhakseltaan kotosalla oleillen. Tuli sitä kuitenkin kaupassa käytyä,sekä hautausmaalle kynttilä vietyä,ettei nyt ihan vaan lojumiseksi mennyt. Nyt täytyykin jo alkaa poistua höyhen saarille päin,kun aamulla työt kutsuu ja arki alkaa. Ei muutakun hyvää yötä ja kiitos,kun poikkesit! =) 


Vapaa-illan meikki



Halloween kuutamo




Pyhäinpäivän kynttilä vietiin papan haudalle


Viikonlopun lenkki selfie ja uusi hiuspanta


Kommentit

Suositut tekstit