Viikonloppu juttuja


Niinhän siinä kävi,että ensimmäinen työviikko on takana ja sain todeta,etten kerkiä kirjoitella tänne blogiinikaan mitään mikä ei kyllä tullut yllätyksenä. Sinänsä siinä ei ole suurta vahinkoa kuitenkaan tapahtunut,kun enpä tänne juuri mitään kovin kiinnostavaa ole aikaan saanut postattua muutenkaan.
Luetuin postaukseni on ollut  (Kroppa mölinää) ja  kaakos sijalla luetuin on ollut (Että sellainen jumppatreeni) ,joka varmaan kertoo siitä,että joitakin ihmisiä kiinostaa lueskella ehkä enemmän tällaisia juttuja.
Mä yritän kuitenkin edes kerran viikossa saada kirjoiteltua jotakin,vaikkei mun elämässä juuri mitään ihmeellistä,eikä varmaan kenenkään mielestä kiinnostavaa tapahdukkaan mistä sais mitään sen ihmeellisempiä lukuelämyksiäkään. Mutta tämähän on vaan mun juttuni jota toteuttelen omalla tylsähköllä tavallani.
Jos jotakuta kiinnostaa poiketa blogiani lueskelemassa toistamiseen tai tänne eksyy vahingossa muutenvaan niin kiitos siitä.

Viikko vierähti nopeasti niinkun aika tekee,että se vaan hujahtaa yleensä kulua nopealla vauhdilla.
Arkikiirettä on pitänyt ja yöunetkin on jäänyt hieman vähäisiksikin joinakin öinä,joten viikonloppu on ollut erittäin tervetullut.

Perjantaina sain töiden jälkeen käytyä hankkimassa viimein hieman lisää kaappitilaa,kun kävin pojan kanssa ostamassa makkariin  vaatekaapin. Sen näkee sitten jossainvaiheessa jahka se kotiin kuljetetaan,että kuinka pienehköltä tai tilaa vievätä se sitten todellisuudessa näyttääkään. Mä yritin kyllä valita sellaisen pienemmän vaihtoehdon,kun mä tykkään,että asunnossa olis sitä tilaa.
Katsastelin siellä liikkeessä samalla erästä ruokailuryhmää,jota olen katselut vähän silläsilmällä nettisivujen kautta ja sellaisen mä vielä joskus meille haluaisin.

Tänään tai nyt jo eilisen puolella tuli kävästyä Rönnissä,joka sijaitsee Eräjärvellä. Käytiin siellä miesystävän ja pojan kanssa vähän  syömässä ja nauttimassa jätskit. Olen todella huono tilamaan mitään itselleni uutta ruokaa,kun jos sattuukin niin etten siitä sit jostainsyystä tykkääkkään,joten taas se tutumpi vaihtoehto pääsi omalle lautaselleni eli makkararanskikset =D
Oli siinä annoksella myös kokoa,kun sen eteeni sain...Hyvä jos 1/4 määrän syön korkeintaan normaalisti sellaisesta määrästä kerralla. Voihan ähky sentään ja aivan turha toivo on saada vatsan turvotusta edelleenkään laskemaan.

Iltasella tuli katseltua kotihommien ja kävelylenkin jälkeen Netflixistä perheleffa,sekä herkuteltua siinä samalla vähän lisää nameilla.
Ennen muiden nukkumaanmenoa pelattiin vielä muutama peli Uno- peliä.

Pikkuhiljaa pitäisi itsekkin jo alkaa tästä siirtymään unillepäin,kun väsymys alkaa voittamaan ja meitin teiniäkin täytyis mennä patisteleen vielä myös jo nukkumaan.
Aamulla oliskin taas tiedossa aamupuurojen keittelyt ja pyykinpesua.
Nyt siis toivottelen vain vielä hyvää yötä...Zzz...











Kommentit

Suositut tekstit