Kesä kuulumisia ja uusi kesähamonen

Kesäiset hellepäivät ovat hellineet ja tuskauttaneet,eikä sääkartta ennusteiden perusteella muutosta ole luvassa vielä hetkeen aikaan. Toisten onni on toisten epäonni,kun kaikille helteiset kelit eivät syystä jos toisesta kuitenkaan sovi. Pienet ukkoskuurot sateineen ovat hieman tuoneet hetkellistä helpotusta,mutta ne ovat kuitenkin olleet vain ohikiitäviä hetkiä,kun taas jo porottaa taivaan täydeltä tai ainakin osittain. Mä en niin välitä kuumuudesta ja auringonpaahteesta vaan sellainen sopiva pieni lämpö,sekä puolipilvinen keli riittäisi vallan mainiosti. Tokihan auringonpaiste kuitenkin kuuluu kesään ja sopii erittäin hyvin kesäiseen maisemaan,mutta liika on kaikessa liikaa ja kuumuus on ainakin itselleni tahtomattani ahdistavaa.

Olen ollut kesälomalla 5 viikkoa,enkä ymmärrä minne aika on vaan kadonnut. Päivät ovat vain kuluneet kukin omalla painollaan. Kesäviihteenä olen saanut ilolla ja surulla seurailla 4 viikkoa Räksästen perheen (HelmiHelmikin&HenriHenrikin) pesintäpuuhia pihapuussa,johon keittiön ikkunasta on suora näkymä aitiopaikalta <3 Hiusprojektin parissa päädyin väliaikais ratkaisuun,jonka myötä mulla on nyt jonkinsortin monivivahteinen pinkki/punapää yhdistelmä =D Onnekseni löysin eräästä parturi-kampaamon verkkokaupasta sellaisen suoravärin,joka ylipäätään tarttui hiuksiini paremmin kuin ensin toisaalta tilaamillani suoraväreillä.

Olotila on ollut helteiden myötä senverran nuutunut ja väsynyt,ettei ole löytynyt motivaatiota saada oikein mitään aikaiseksi mitä loman aikana olin ajattellut tehdä. Ulos ei ole huvittanut lähteä muutoin kuin pakollisten ulkoilujen verran eli kauppareissuille ja lenkille. Lenkkeilyt on pysyneet 8-9 kilometrissä,vesipullo mukana ja ovat sijoittuneet iltapäiviin. Toissapäivänä pakotin itseni sitten päiväsiivousten lisäksi pesemään VIIMEINKIN ikkunat,sekä siivoamaan parvekkeen. Samaan hikeen kävin läpi myös keittiön laatikot,sekä kaapitkin,mutta niissä nyt ei juurikaan siivottavaa löytynyt muuta kuin pientä eksynyttä pölyä mitä oli kertynyt viime siivousten jälkeen. Eilen oli vuorossa torstaisiivoukset eli kissan hiekkalaatikon pesu/desinftiointi,sekä vessan ja suihkun siivouspäivä. Lisäksi kävin  läpi vaatekaapit ja olkkarin laatikot. Sain nyt VASTA siis viime syksynä ostetun vaatekaapin loput hyllytkin paikoilleen,sekä lajiteltua sinne vaatteita... Homma vähän jäi,kun tuli kaikenlaista ja mulla meni alku vuosi miten meni,eikä ahdistuneelta ja huonovointiselta olotilalta kyennyt edes ajattelemaankaan mitään vaatekaappia. Mutta nyt se on valmis ja onpahan saatu edes jotain  aikaiseksi. 

Kesäkuun eli viimekuun suosikkiostokseni on ollut auringonkukkahame,joka on kotosalla ollut aktiivisessa käytössä. Mulla oli alunperin ajatus,että haluaisin saada uuden kesämekon,jonka voisin laittaa jo juhannuksena päälleni,mutta kaikki vaihtoehdot mitä olin katsellut oli tietysti lopuunmyytyjä. Sitten bongasin H&M verkkokaupasta vallan söpön ja kivan hameen,johon oli saatavana myös lisäksi erillinen yläosa. Yleensä keltainen väri ei ole ollut mun suosikkivärejäni,mutta näin vanhemmiten on joitakin sellaisia tullut hankittua vaatteiden yläosina. 

 

 

Kesätukka ja kesähame

Tämä kellohame auringonkukkasineen oli vaan niin ihana,että pakkohan se oli saada. Vähän mietitytti kyllä,että näkyyköhän kankaasta kuinka läpi tai mihin saakka hameen helma mahtanee omassa kropassa ulottua,kun kyseessä ei kuitenkaan ole mikään  maxihamonen ja mulla noita suonikohjuja on jo ihan häpeäksi ja riesaksi asti. Kokeilemallahan sellainen tietysti selviää,joten hamonen lähti tilaukseen ja totuushan selvisi sitten,kun paketin hain. 

 


 

Kävipä sitten hameen kanssa niin,että käyttönhän se jäi,koska pidän siitä kovasti ja on mukava päällä,mutta näillä näkymin jäi vain kotikäyttöön. Helman mitta on juuri ja juuri niin,että suonikohjut näkyy ja jos helma heiluu niin sen mukaan niitä näkyy vaan enemmänkin. En siis saanut tästä juhannukseksi kolttua päälleni ja päädyin silloin laittamaan erään vanhan mekkooni,mutta muutoin olen viihtynyt vallan kesäisesti kotosalla tämän kanssa =) Pidän kovasti tuosta valkoisesta pitsitopista hameen kanssa ja vaihtelenkin päivästä riippuen yläosia.

 


 

Nyt poistun valmistautumaan viikonlopun viettoon,joten ei muuta kuin mukavaa viikonloppua ja kiitos,kun poikkesit! =)

                                                                                         

                                                                                                                                  -Katja-











Kommentit

Suositut tekstit